Príprava tradičnej kvasenej kapusty v kapustárni

 

/8

SPRÁVNA MOŽNOSŤ

1 / 8

.......... nakrúcala reportáž v kapustárni .......... .

2 / 8

Do kapustárne si chodia ľudia po .......... , ktorú si nakladajú do súdkov.

3 / 8

Najprv kapustu očistíme, odstránime z nej hlúbik, narežeme ju a potom .......... .

4 / 8

Pripravenú kapustu musíme po vložení do súdka .......... .

5 / 8

.......... prebieha pri teplote 12 – 15 stupňov Celzia.

6 / 8

Kapustáreň začínala pred .......... ako malá rodinná firma.

7 / 8

V podniku ročne spracujú .......... kapusty.

8 / 8

Po vykvasení kapusty prichádza v kapustárni na rad proces .......... .

Vaše skóre je

Priemerné skóre je 71%

0%

/8

PRONOMINÁ

(zámená)

1 / 8

Redaktorka robila rozhovor s riaditeľom firmy. – Redaktorka s .......... robila rozhovor.

2 / 8

Ľudia si sem chodia po narezanú kapustu. – Ľudia si sem po .......... chodia.

3 / 8

Najprv musíme hlávkovú kapustu očistiť. – Najprv .......... musíme očistiť.

4 / 8

Neodporúčam experimentovať s himalájskou soľou. – Neodporúčam s .......... experimentovať.

5 / 8

Kapustu ochutíme rôznymi koreninami. – Kapustu .......... ochutíme.

6 / 8

Narezaná kapusta padá do veľkých bazénov. – Narezaná kapusta do .......... padá.

7 / 8

Na zaťaženie kapusty použijeme kamene. – Použijeme .......... na zaťaženie kapusty.

8 / 8

Kapusta kvasí v sude jeden mesiac až dva mesiace. – Kapusta v .......... kvasí jeden mesiac až dva mesiace.

Vaše skóre je

Priemerné skóre je 37%

0%


Scroll to Top