Treska ako slovenský gastronomický fenomén

 

/9

PRAVDA alebo NEPRAVDA

1 / 9

Pre mnohých Slovákov je treska národným jedlom.

2 / 9

Treska sa v podniku Ryba Žilina vyrába už od roku 1924.

3 / 9

Slováci majú radi tresku pre jej vysoko kvalitné suroviny.

4 / 9

Dodávatelia rybacieho mäsa pochádzajú výlučne zo Severnej Ameriky.

5 / 9

Treska je špecifický rybací šalát, ktorý sa vyrába iba na Slovensku.

6 / 9

V podniku si sami vyrábajú majonézu, ktorú potom pridávajú do šalátu.

7 / 9

Súčasťou tresky je aj zelenina, a to zemiaky a cvikla.

8 / 9

Podľa prieskumu konzumuje tresku denne takmer 92 % Slovákov.

9 / 9

V podniku plánujú pokračovať vo výrobe tresky podľa tradičnej receptúry.

Vaše skóre je

Priemerné skóre je 0%

0%

/8

PREPOZÍCIE

1 / 8

Produkt, ktorý držím ………. ruke, mnohí určite poznáte.           

2 / 8

Išli sme sa pozrieť ………. podniku, kde sa treska vyrába.       

3 / 8

Ryba Žilina je najväčší výrobca rybacích šalátov ………. Slovensku.   

4 / 8

Produkt, ………. ktorom sa budeme rozprávať, má v závode dlhoročnú tradíciu.

 

5 / 8

Dodávatelia rybacieho mäsa pochádzajú ………. rôznych krajín.   

 

6 / 8

Je tento produkt špecifický len ………. Slovensko?  

 

7 / 8

Plánujete pridať ………. treske aj iné druhy šalátov?

 

8 / 8

Snažíme sa prichádzať aj ………. novými výrobkami.      

 

Vaše skóre je

Priemerné skóre je 0%

0%


Scroll to Top