Vianočné medovníky, ktoré nestvrdnú

 

/7

SPRÁVNA MOŽNOSŤ

1 / 7

Kedy piekol mladý muž medovníky?

2 / 7

Aké medovníky piekol?

3 / 7

Odkiaľ má recept, podľa ktorého pripravoval medovníky?

4 / 7

Akú ingredienciu nepoužil na prípravu medovníkov?

5 / 7

Čo urobil s vymieseným cestom?

6 / 7

Na akú hrúbku treba vyvaľkať cesto, z ktorého sa vykrajujú medovníky?

7 / 7

Pri akej teplote treba piecť medovníky?

Vaše skóre je

Priemerné skóre je 75%

0%

/8

DEKLINÁCIA

(genitív)

1 / 8

Na medovníky potrebujeme 200 g .......... (práškový cukor).

2 / 8

Na medovníky potrebujeme 600 g .......... (hladká múka).

3 / 8

Na medovníky potrebujeme 250 g .......... (rastlinný tuk).

4 / 8

Na medovníky potrebujeme 150 g .......... (med).

5 / 8

Na medovníky potrebujeme 100 ml .......... (voda).

6 / 8

Na medovníky potrebujeme 1 PL .......... (perníkové korenie).

7 / 8

Na medovníky potrebujeme 1 PL .......... (škorica).

8 / 8

Na medovníky potrebujeme 1 PL .......... (sóda bikarbóna).

Vaše skóre je

Priemerné skóre je 65%

0%


Scroll to Top